Bestaan er accountantskantoren met een groen arbeidsvoorwaardenpakket?

Absoluut! Steeds meer accountantskantoren richten zich op duurzaamheid en milieubewustzijn, en dat strekt zich ook uit tot hun arbeidsvoorwaardenpakketten. Hier zijn enkele voorbeelden van accountantskantoren die groene arbeidsvoorwaarden aanbieden:

  1. PwC: PwC staat bekend om zijn inzet voor duurzaamheid en heeft verschillende initiatieven gelanceerd om zijn werkomgeving groener te maken. Dit omvat onder andere het verminderen van de ecologische voetafdruk van hun kantoren, het bevorderen van duurzaam reizen en het aanmoedigen van medewerkers om milieubewuste keuzes te maken.
  2. Deloitte: Deloitte heeft zich gecommitteerd aan het verminderen van zijn CO2-uitstoot en het bevorderen van duurzaamheid binnen de organisatie. Ze bieden flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken, waardoor medewerkers minder hoeven te reizen en de impact op het milieu wordt verminderd.
  3. KPMG: KPMG heeft verschillende programma’s en initiatieven gericht op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze moedigen hun medewerkers aan om betrokken te zijn bij groene initiatieven en bieden training en ondersteuning op het gebied van duurzaamheid.
  4. EY: EY heeft zich gecommitteerd aan het verminderen van zijn milieu-impact en het bevorderen van duurzaamheid in al zijn activiteiten. Ze bieden groene arbeidsvoorwaarden zoals fietsvergoedingen, elektrische auto-laadpunten en recyclingprogramma’s op kantoor.

Deze accountantskantoren tonen allemaal een sterke betrokkenheid bij duurzaamheid en milieubewustzijn door groene arbeidsvoorwaarden aan te bieden en actief te streven naar een meer duurzame werkomgeving. Dit maakt het voor medewerkers mogelijk om niet alleen een verschil te maken in hun werk, maar ook in de wereld om hen heen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Martijn Betgem

Deze fiscale website heb ik gemaakt.

Ik ben al meer dan 20 jaar actief als recruiter binnen de fiscaliteit.

Mocht je als fiscalist een vraag over de fiscale arbeidsmarkt hebben. Neem contact met me op!