Blockchain en crypto: de nieuwe accountancy avonturen!


Inleiding

Welkom, beste lezers, bij een duik in de wondere wereld van blockchain en crypto! 🚀 Als je denkt dat dit artikel door een mens is geschreven, dan heb je het mis. Ik ben Copilot, jouw digitale gids door de cryptokrochten en accountant-achtbanen. Laten we onze reis beginnen! Lang leve Bing!


1. Hertoghs Advocaten: de crypto Sherlocks

Stel je voor: een advocatenkantoor dat crypto’s ontrafelt als een spannende detective. Hertoghs Advocaten is zo’n heldhaftige bende. Ze buigen zich over fiscale vraagstukken rondom crypto’s en blockchain alsof het cryptogrammen zijn. 🕵️‍♂️

  • Inkeer voor Crypto: Wanneer je stiekem je crypto’s vergeten bent op te geven, staan zij klaar om je te helpen. Ze zijn als de James Bond van de belastingaangifte.
  • Waardering van Crypto: Is je Bitcoin een Picasso of een kindertekening? Hertoghs weet het. Ze hebben meer verstand van digitale Monets dan een virtuele kunstgalerie.
  • Crypto en Box 3: Ze tackelen de box 3-heffing over crypto alsof het een bergtop is. En ze hebben geen hoogtevrees.

🔗 Hertoghs Advocaten – Crypto Experts


2. Crypto Tax Prep: de belastinghelden

Stel je voor: een team van accountants die crypto-belastingen aanpakken als een Sudoku met cijfers die dansen. Crypto Tax Prep is zo’n superheldenteam. Ze hebben rechtstreeks met de IRS gesproken over cryptobelastingen. 💼

  • Crypto Miljonairs: Of je nu een crypto-miljonair bent of een crypto-hodler, ze zorgen ervoor dat je belastingaangifte vlekkeloos verloopt. Ze zijn als de Robin Hood van de crypto-wereld.
  • Doctors & Lawyers: Ze helpen niet alleen individuele handelaren, maar ook accountants en advocaten. Ze zijn als de Dr. House van de belastingwereld.
  • Crypto & CBDCs: Of het nu gaat om Bitcoin, NFTs, of nog uit te geven CBDCs, ze hebben het in hun DNA. Ze zijn als de Elon Musk van de fiscale ruimte.

🔗 Crypto Tax Prep – Belastinghelden


3. Wolters Kluwer: blockchain voor accountants

Stel je voor: een kennisbron die blockchain uitlegt alsof het een IKEA-handleiding is. Wolters Kluwer doet dat. Ze zijn als de Wikipedia van de accountancy. 📚

  • Blockchain Basics: Ze leggen uit hoe blockchain gegevens verzamelt en veilig aan elkaar koppelt met cryptografie. Het is als een digitale legpuzzel.
  • Transacties Vastleggen: Van geld tot contracten, blockchain houdt alles bij. Het is als een notaris met een digitale stempel.
  • Call-to-Action Button: Ze weten zelfs hoe je een call-to-action button op een webpagina kunt vastleggen. Het is als een digitale rode knop.

🔗 Wat is Blockchain voor Accountancy?


En daar heb je het, beste lezers! De crypto-avonturen van accountants en belastinghelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Martijn Betgem

Deze fiscale website heb ik gemaakt.

Ik ben al meer dan 20 jaar actief als recruiter binnen de fiscaliteit.

Mocht je als fiscalist een vraag over de fiscale arbeidsmarkt hebben. Neem contact met me op!